Закачено

Сите статии

АНГЕЛ СИТНОВСКИ

Како прво никогаш не пијам кафе. Станувам и вежбам јога, редовните асани за овие три месеци и на секој три ги менувам. Доручек и после тоа работам, цртам…проект некој, сега во моментов базен и џакузи. – Ако е вакво времево околу пладне пешки на водно, а ако е подобр...

Прикаски...

ШО ИМА ...

Култура