Да, во програма сте, повелете…

Утринска програма, се јавува еден тип
и почнува
„жалам што сум се родил во оваа држава
жалам што политичарите….
жалам што платите……..
жалам што овците……..
жалам што врне……
жалам што не врне………
жалам……..“

Водителката го прекинува
„морам да ве прекинам, 1,5 саат зборувате
имаме време само за уште еден гледач“
Се јавува некоја жена
„јас сум мајка на претходниот гледач,
ЖАЛАМ што не го абортирав“

П.С. не гледам утрунски програми,
спијам во тоа време
ама претпоставувам
дека вака некако идат тие емисии

Посетено 5.197 пати

KissAnime kissanime real website: Gintama (https://kissanimeonline.com/m/JQK) Episode 201

AnimeTV dragon ball anime tv: Banana Fish Episode 24