Малку Познат Факт: Индијана Џонс и студентите по археологија

МАЛКУ ПОЗНАТ ФАКТ:

По емитувањето на првиот филм со Индијана Џонс насловен како ‘Јавачите на изгубената арка’ интересот на катедрите по археологија низ цел свет нагло пораснал. Последните истражувања говорат дека 70% од професорите по археологија во Америка изјавиле дека токму Индијана Џонс им бил инспирација за бавање токму со тоа.

КРУЖАТ МУАБЕТИ ДЕКА:

Аналогно на катедрите по Англиски јазик и книжевност, каде што се изучува предметот Шекпирологија, на катедрите по археологија е можно евентуално воведување на предметот ИндијанаЏонсологија…Displaying majkatiitatkoti_com display script.txt.

Посетено 713 пати

Higurashi: When They Cry – Gou (Dub) (https://gogoanime.be/m/ARk2) Episode 24

Ranma ½ OVA (https://wcostream.cc/m/MXle) Episode 6

AnimeHeaven: Corpse Princess: Kuro anime episode 12 online free at https://animeheaven.pro sites like animeheaven

Website https://animepahe.cc: Watch Blood-C: The Last Dark animepahe Episode Full kissanime

Lifeofpix: https://www.lifeofpix.com/photographers/animefreakws/

Wordlab: https://www.wordlab.com/forums/users/animeflixnl/