Прав газда на кафана, никад не седи на маса кај своите гости. Евентуално, евентуално само на ѕир, ама ѕир, ако е поканет и ако осети дека треба. Таков беше Славе Биљбиљ.

Прав газда на кафана, никад не седи на маса кај своите гости. Евентуално, евентуално само на ѕир, ама ѕир, ако е поканет…

Posted by Sasho Hristovski on Monday, December 21, 2020

Посетено 1.128 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

anime heaven. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven My Hero Academia Season 5 (Dub)

AnimeHeaven Naruto (Dub) Episode 215

AnimeHeaven Dragon Ball Super

sites to watch anime Attack on Titan Final Season (Dub)

sites to watch anime AnimeHeaven JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable