Што сме ние? – Македонци!!!

-Што сме ние?!?! -Македонци!!! -На што сме осудени?!?!! -Да лупиме пиперки секоја есен!! — Марија Дел Реј (@marijamkd123) October 12,

Прочитај повеќе

Tри пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи!

Човек три пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи Ај изгуби го со пари да

Прочитај повеќе

Сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството

Учиш новинарство, сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството и на крај ти даваат да спушташ

Прочитај повеќе

anime online. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

animefreaks official website Attack on Titan (Dub)

animes online Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!!

AnimeFreak DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 21

AnimeFreak The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub] Episode 10

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants