ВЛАСТА РУЖИНОВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Власта Ружиновска - одбојкарка
Власта Ружиновска – одбојкарка
Ги отварам очите мхх време е за неколкуминутно јога истегнување во кревет. Пијам вода, многу вода, доручкувам суво овошје во комбинација со свежо и неколку врсти семиња, кои ветуваат енергија. Излегувам на улица и од карши во “Smoothie Fit Bar” го зимам моето “To Go” (кафе, урма и банана) “smoothie”, се упатувам на Водно каде што по искачување на врвот мераклиски го конзумирам. Му се враќам на Скопје одново родена, се посветувам со цел ентузијазам на сопствениот проект, на кој нестрпливо работам неколку месеци. Завршетокот на денот е брз по вакво утро. Убав ден.
Посетено 5.522 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!