Првите две недеље у изолација ќе ви пројда релативно л’сно, проблемот ќе настане после тоа…

Ваке сеа: Првите две недеље у изолација ќе ви пројда релативно л’сно. Ќе читате, ќе гледате филмои. Ќе средуете фиоке

Прочитај повеќе

Секоја чест на доктори, полиција, касиерки, медицински сестри и остали

Секоја чест на доктори, полиција, касиерки, медицински сестри и остали, ама и дечкиве у целото ова срање они го чистат

Прочитај повеќе

Бидете човекот кој му помогнал на старецот да се симне од автобусот

Еден стар човек почнал да кашла во градски транспорт, веднаш со страв го погледнале другите патници. Тоа не престанувало, кога

Прочитај повеќе

Затоа што јавното здравје е заедничка одговорнот, Diners Club Ве советува!

Во согласност со препораките на Министерство за здравство и Владата на Република Северна Македонија, Diners Club се приклучи со дополнителни

Прочитај повеќе

Се обидов да ја отворам влезната врата со ЛАКТОТ. Не оди. Едно е да киваш во лакт, а друго е со него да отвораш тешка врата.

Бев во дуќан по храна. Дојдов дома, ги оставив торбите на маса, отидов до купатилото. Ги миев рацете 20 секунди

Прочитај повеќе

Драган Б. Костиќ: Простете, ама подобри се и турските серии, од македонските изборни серии

Еееј, што ти е политика! Јас не можам да минам бројка од пет илјади фанови на бренд музички емисии како

Прочитај повеќе

Синоличка Трпкова: Таа во студиото што гостувала кај Чом со Румена што рекла дека не е феминистка – сум јас.

фото: принтскрин телма Таа во студиото што гостувала кај Чом со Румена што рекла дека не е феминистка – сум

Прочитај повеќе

Ду-ју хев а тајм фор риал Скопје традишинл брекфст, ајм тхе менаџер. Ме буљи десет секунди…и вика ЈЕС

Кога бев признат скопски хотел менаџер, секое сабајле рутина ми беше да ја проверувам “шведската маса”. Прво ги кревав пржените

Прочитај повеќе