Се работи ли за истиот измамник? Пред 3 години барани се донации на истата жиро-сметка како и сега!

Благодарение до еден наш верен обожавател, бевме известени за лажен профил злоупотребувајќи го шоуменот Игор Џамбазов со цел собирање лажни

Прочитај повеќе

Игор Џамбазов: И во Скопје магла, не можев да поминам, птиците пешки идат… (Видео)

“Топ листа надреалиста”, Нострадамуси од моето време… View this post on Instagram Нострадамуси од моето време… #toplistanadrealista #nelekarajlic #tvshows #80s

Прочитај повеќе

Игор Џамбазов: Кога му пеев пратечки вокали на Тошо Малерот (ФОТО)

Ископавме фотографија од нашата архива, можете ли од прва да ги погодите познатите фацки? На фотографијата се наоѓа познатиот актер

Прочитај повеќе

Игор Џамбазов се прости од Неда Арнериќ на свој начин: Неда моја драга… (ВИДЕО)

– Извадок од книгата „Облечен човек“ од Игор Џамбазов Година 2010. За мене многу стресна и полна со искушенија. Таа

Прочитај повеќе

Кои се петте најгледани објави на инфлуенсерката Игор Џамбазов во 2019 година?

Неодамна во новогодишната емисијата на Жарко Димитриоски, „Еден на еден“, излегоа петте најгледани објави на профилот на познатиот актер и

Прочитај повеќе

Ако газда Миле и Ула беа заедно во “Преспав”, тоа сигурно ќе изгледаше вака… (ВИДЕО)

Пред точно две години, Игор ја промовираше засега последната книга „Улица Диши длабоко“ каде објави голем број на песни кои

Прочитај повеќе

Игор Џамбазов: “Шарениот шал” песна за Тања, една од моите најголеми љубови

Пред точно две години Игор Џамбазов ја издаде својата последна книга „Улица Диши Длабоко“, каде се спомнува и фамозната песна

Прочитај повеќе

Девет дена не излегов од соба на одмор: Игор Џамбазов во Еден на Еден

Игор Џамбазов се враќа во новогодишната Еден на Еден со Жаре, во недела, од 18.30 на Канал 5. Омилениот актер

Прочитај повеќе

Лошите работи во животот се прават со причина, а добрите… – Игор Џамбазов

– Цитат од „Прирачник за анти-антиалкохоличари“ Лошите работи во животот се прават со причина. Добрите работи се прават онака. Без

Прочитај повеќе