Кој е клучот на успехот?

595x90

mesa selimovic_majkatiitatkoti“Во својата соба го најдов одговорот на прашањето: кој е клучот на успехот? Таванот ми вели дека амбицијата е висока, прозорот ми рече, погледни го светот, часовникот рече дека времето е злато, огледалото ми рече: немој да судиш никому според надворешниот изглед, вратата ми рече: турни силно за да ја достигнеш својата цел, и на крај, подот ми рече: остани скромен, ти си само суштество.”
Меша Селимовиќ
Посетено 661 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!