,,Иди иди несанице” – Татјана Алексиќ

Фото: Мики Трајковски-Манца Епидемија на инсомнија Ненаспани, поспани, успорено се проsеваме додека апатично се обидуваме темните ,,перничиња” под очите да ги

Прочитај повеќе

Игор Џамбазов: И во Скопје магла, не можев да поминам, птиците пешки идат… (Видео)

“Топ листа надреалиста”, Нострадамуси од моето време… View this post on Instagram Нострадамуси од моето време… #toplistanadrealista #nelekarajlic #tvshows #80s

Прочитај повеќе

Во „Медена земја“ ние сме злобниците! Повторно го потврдивте тоа, кршејќи го видиковецот на Водно!

Еуфоријата за „Медена земја“ секојдневно расте и се зголемува. Луѓе лудуваат по филмот, споделуваат хаштази, реплики, постови, чекинзи, хаос, пич,

Прочитај повеќе

Момо Капор за тоа како се губат пријателите: Зборови кои вредат да се запомнат

Како само им завидувам на пријателствата стари педесет години. Колку само била потребна љубов, трпение, помирувања со грешките, согласување на

Прочитај повеќе

39 евра за КрВ за колку лица, за колку дена и за кој период е цената?

“39 евра за КрВ за колку лица, за колку дена и за кој период е цената? Веројатно за четворочлено семејство

Прочитај повеќе