Што сме ние? – Македонци!!!

-Што сме ние?!?! -Македонци!!! -На што сме осудени?!?!! -Да лупиме пиперки секоја есен!! — Марија Дел Реј (@marijamkd123) October 12,

Прочитај повеќе

Tри пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи!

Човек три пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи Ај изгуби го со пари да

Прочитај повеќе

Сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството

Учиш новинарство, сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството и на крај ти даваат да спушташ

Прочитај повеќе

AniWatch: Macross Dynamite 7 anime episode 4 online free at https://aniwatch.pro animes online

Fatal Fury: The Motion Picture (Dub) Episode Full

AnimeTV: Inukami! The Movie: Tokumei Reiteki Sousakan Karina Shirou! anime episode Full online free at https://animetv.cc top anime tv

GoGoAnime: Dog Days'': Limone Resort Tenbou Onsen! anime episode Full online free at https://gogoanime.be my hero academia heroes rising gogoanime

Paper: https://paper.li/~/publisher/34685686-6b5d-4370-b375-efdf7dd60b63

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/animeflixnl/