Темелна формула за СРЕЌА

sreka_sesi
Колку е едноставна темелната формула за среќа:

ПРАВИЛЕН ИЗБОР-ДОБРИ ПОСЛЕДИЦИ=СРЕЌА
ПОГРЕШЕН ИЗБОР-ЛОШИ ПОСЛЕДИЦИ=НЕСРЕЌА.

П.С. требит умот на време да ни идватSmile

Посетено 721 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!