Алма Идризи ќе учествува на “Salon d’Automne” во Париз.

Алма Идризи, мултимедијалниот уметник од Скопје ќе учествува на  Salon d’Automne во Париз.   Salon d’Automne (есенски салон) или Société du Salon d’automne (здружение

Прочитај повеќе

АЛМА ИДРИЗИ

Првто утринско кафе…мхммм денот ми почнува со истегнување, супер брзинско спремање и тргање за на работа… додека ги вртам педалите

Прочитај повеќе

Watch The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview (https://animeflix.nl/m/YDM4/ep-1) at ANIMEFLIX fairy tail animeflix

DARLING in the FRANXX (https://kissanimeonline.com/m/KeEK) Episode 24 at website https://kissanimeonline.com death note kissanime