Закачено

Сите статии

Tруд, желба и креативност…понекогаш НУЛА

Понекогаш идам на некоја изложба (најчесто некој ден после свеченото отварање) кај автори што уопште не ги знам. Некогаш сум ептен пријатно изненаден некогаш рамнодушен а многу ретко разочаран Знам дека е ствар на вкус ама во такви случаеви ми се чини дека во јадењата ш...

Прикаски...

ШО ИМА ...

Култура