Скопјани, во петок “after-party” или Грав?

grav-after party_majkatiitatkoti
Здружението на производители на грав

ги моли скопјани
да не прават after –party во петок
Им остана гравот непродаден,
пола скопјани во петок наместо
да ја почитуваат вековната традиција
и да јадат грав
оние се налеваат со мохита и други чудни
странски пијачки
Ебате патриотите
ќе мора и за ова казни да се измислат
Посетено 1.207 пати