БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Борјан Јовановски - главен уредник на НОВА ТВ
Борјан Јовановски – главен уредник на НОВА ТВ

Будењето во понеделник сабајле ми доаѓа како пендрек по глава. Будење во реалноста во која покрај понеделикот ги имаш и вторникот и средата…треба да се издржи до петок. Сабајлечки пијам кафе ама за понеделничкото утро уште не измислиле доволно јако кафе да те освести од понеделичкиот утрински пендрек на реалноста во која живее еден македонски новинар.

Посетено 1.437 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!