АНЧЕ ЈОВАНОСКА

KIMBO LOGO banner

Анче Јованоска – Менаџер за човечки ресурси во Семос Едукација

Првото утринско кафе … ритуал кој долго трае. Утринското кафе го пијам со моите колеги во Семос Едукација. Кафето не зближува и претставува можност за дружба, споделување на информации, смеа и подготовка за обврските кои следуваат на работното место. Денес посебно добро ќе ми дојде како подготовка за работа со студентите од Колеџот за дизајн при Семос Едукација.
Бидете насмеани и имајте убав ден!

Посетено 869 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

To Your Eternity Episode 17

AnimeHeaven Naruto: Shippuden

AnimeHeaven Attack on Titan Season 3 (Dub)

AnimeHeaven So I'm a Spider, So What? Episode 23

Tokyo Revengers Episode 21