Закачено

Сите статии

Четврточна

На моите другари кои ординираат секој четврток Ден за меана, од будење се познава. Сонцето е познат провокатор. Пролетта прави шпага на тераса. Работниот ден ќе биде скратен. Ќе се измкнеш, не ти е првпат – знаеш дека цело друштво те чека во Дебар маало. А кога ќе пристигнеш, ќ...