Гајле да си немате… правете си журки, собирајте се да зборувате како ништо не чини у државава

Гајле да си немате… правете си журки, собирајте се да јадете гомна како ништо не чини у државава, пеесте денари

Прочитај повеќе

Да не беа „простите и бавни“ продавачки и хигиеничарите, ќе ве прашав како ќе се снаоѓавте! Поединечно БРАВО за секој од нив!

Веќе неколку недели трае лудилото со коронавирусот, додуша се преземаа доста строги мерки околу воведување на ред кај народецов кој

Прочитај повеќе

Се додека има ОМРАЗА ВО СРЦАТА, ЗАВИСТ ВО МИСЛАТА, ЗЛОБА ВО ДУШАТА… Се дотогаш ќе се тресе ЗЕМЈАТА…

Се додека има ОМРАЗА ВО СРЦАТА, ЗАВИСТ ВО МИСЛАТА, ЗЛОБА ВО ДУШАТА… Се дотогаш ќе се тресе ЗЕМЈАТА… Се дотогаш

Прочитај повеќе

Ана од „Пеперминт“ плени со своите цртежи! Ќе се заљубите во нив со само еден поглед… (ГАЛЕРИЈА)

Не постои човек кој не слушнал за македонската рок-група Пеперминт или барем случајно/намерно не налетал на некоја од нивните песни…

Прочитај повеќе

Кафиќи полни, журки на Водно и групни собранки во Парк… за нас само полициски час, овај стап, де!

Вчера беа растерани над 40 возила на Средно Водно од страна на полицијата во подоцните ноќни часови, откако преку ден

Прочитај повеќе

Да беше жив дедо Петре, денес ќе наполнеше 113 години…

– Извадок од книгата „Облечен човек“ Најсмешно од сè, пријателе мој, беше фактот што дедо ми 5­ре не знаеше точно

Прочитај повеќе

Е сега вака самоизолиран (а) имаш прилика да се видиш себе си до кај си стигнал(а) во животов

На школите и факултетите ставивме клуч катанец. Ја поддржувам одлуката бидејќи имаме многу контакти со ученици или студенти, а богами

Прочитај повеќе