NikoBaner_Web

Закачено

Сите статии

Да се потсетиме на нејзиното Височество, Nokia 3310

Новиот бран на паметни телефони со тек на време ја фрли во сенка сензационалната мулти-практичност на шампионскиот Nokia 3310. Ова беше повеќе од уред, повеќе од мобилен апарат. Покрај неговата главна намена, воспоставувањето повик, најчесто го користевме како: Отварач за пиво: и...