Закачено

Сите статии

Рускиот милијардер Бојко преку својата фирма во Македонија ја понуди услугата “Форца”, брз онлајн кредит

Богатството на Бојко според Forbes е проценето на 1,2 милијарди долари, а тој има бизниси во повеќе индустрии. Неговата фирма Диџитал Фајненс Интернешнл на македонскиот пазар ќе ја понуди услугата Форца, брз онлајн кредит Рускиот милијардер Олег Бојко, сопственик на групација...