Првиот филмски бакнеж на Игор Џамбазов

Првиот филмски бакнеж на Игор Џамбазов

Првиот филмски бакнеж на Игор со својата партнерка Eva Amanatidou-Kosmanopoulou во филмот “Време на летала” снимен 1981 година на езерото Матка.

#igordzambazov #macedonian #movie #1981

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Saturday, September 22, 2018

Посетено 784 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!