Да нема заблуди: Ова е вистинскиот Октомбрфест!

Дечки, да нема заблуди:

Вистинскио Октомбрфест започнува со чадењето од оџаците на казаните за ракија печење. Густа чад е тоа и траже повеќе респект од онаа кога го назначуват новио папа.

Посетено 284 пати