До оние на којшто им смета пушењето по кафани!

Гледам еден школски од средно, штреберче, моментално вработен у некоја маркетинг или адвертајзинг агенција или некоја слична мулти-левел куротресина, како

Прочитај повеќе

Еден другар ми раскажува за првото сексуално искуство…

Еден другар ми раскажува за првото сексуално искуство… -И се праам важен дека сум искусен нешто, она малку постара од

Прочитај повеќе

Предлог идеја: Да легализираат проституција па етно село да го направат првиот историски бордел во светот

да се паметни сега да легализираат проституција па етно село да го направат првиот историски бордел во светот со сексуални

Прочитај повеќе

Вака да размислуваа сите професори, Кембриџ ќе ни завидуваше – Дана Прелиќ

-Добар ден професорке, вас ве барам! -Повелете! Што мака имаме? -Каснам со животов!! Потпис да земам. -Сите касниме со животот, душо.

Прочитај повеќе