17 Барови кои дефинитивно ќе ве натераат да се запрашате колкава е човековата креативност!

За денес имаме нова галерија… барови се единствени по само еден детал. Некој решил да стави поинакви постери за машко/женско

Прочитај повеќе

Избери слобода без ограничувања! Соочи се со анксиозноста!

Добро утро, мој убав и работен народе! Ја думав колумнава или како и да се викаат моиве приказни уште од

Прочитај повеќе

Фреди Мекјури и неговата омилена пасија – мачките!

Доколку сте страсен љубител на животни, особено на мачки, овие фотографии ќе ви го стопат срцето. Од ангорки, персиски, улични,

Прочитај повеќе

Хуманоста не познава граници, Узунова е дел од борците за лицата болни од ПХ!

Сте слушнале ли за ретки болести? Тука спаѓаат пулмонална хипертензија, спинална мускулна дистрофија, хондродисплазија, неурофиброматоза, кронова болест, рак на тироидната

Прочитај повеќе

„Ќе и’ се запнеш, ќе успееш!“ – Наречи го вовед за книга…

– Извадок од книгата „Моето име е Марла“ – Марија Прличкова Наречи го едноставно вовед… Како што и можеше да

Прочитај повеќе

Не можеш да го смениш светот, но можеш животот на некое бездомно куче или маче!

Денеска е роденденот на сите бездомни миленици, по тој повод, за вас подготивме посебна галерија. Најдовме бројни фотографии од напуштени

Прочитај повеќе

Јас и мојот “емотивен затвор“ наречен анксиозност – Марија Прличкова

Јас мојата анксиозност вчера во една прилика ја нареков „емотивен затвор“. Колку поскоро човек се соочи со својот проблем, толку

Прочитај повеќе