Јас сум Бела – дебела и на Водно одам во сабота и недела

Јас сум Бела – дебела
и на Водно одам во сабота и недела.
Од трета смена Фросе си дојде,
но не и дозволив на спиење да појде.
Само трчам, само шетам, на тие со точаци многу им сметам.
Носам на мене само весели бои,
и селскиов елек мене фраерски ми стои.

Фејсбук статус: Фросина Ѓорѓиовска

Посетено 1.671 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!