Кога ќе баталиш алкохол можда немаш бурни ноќи, ама затоа бар имаш мирни утра

Дали е се во ред со мене?

фото:П. Стојановски

Сабота вечер, додека луѓето од она мое фино време, веројатно се забављаат на веќе долго најавуваниот скопски ретро жур,…

Posted by Кројачот од Панама on Saturday, November 23, 2019

Посетено 1.108 пати