Не е проблемот во политиката – треба и такви постови. Но труење без аргументи и 100% секој ден, НЕ, благодарам.

Ми бара(ат) пријателство на ФБ – значи пријателство. Не го знам но еве да проширам Пријателство – го/ја прифаќам. И

Прочитај повеќе

Зголемената социјална помош и муабетот на дедо ми

Читам преска по патолошкиот тајмлајн: ”Трипати поголема социјална помош, како гарантиран минимален приход, за најголем дел од семејствата во социјален

Прочитај повеќе