Ако Раде Шербеџија беше заболекар место глумец ќе беше познат по изреката

Ако Ра де ppШербеџија беше заболекар место глумец ќе беше познат по изреката: -Плукај бе братучед, плукај. Posted by Кирил

Прочитај повеќе

Гова Нодина…наскоро во вашиот град

У дневната красена елка У подрумо кисела зелка У џебо две плати у минус У главата воспален синус У елката

Прочитај повеќе

Гледам еден сељак у Nike-AirMax…

Преска на минување гледам едно убер-сељачиште како урла на сред пат на девојка му, у меѓувреме пали цигара која се

Прочитај повеќе

Извини Лујџи, ама Марио ја лапа принцезата…

Вчера нешто читав статии за светска политика, па за екологија, па за култура и така се најдов у прашумата од

Прочитај повеќе

‘Е шо, ја глуп ли сум’ – Кирил Стоименов

Едншка чув како едно ‘мангупче’ раскажуваше дека од факултет ги пратиле да разговарат со Хив-позитивни лица, за да присоберат некое

Прочитај повеќе

Братски топол совет како да ја изненадите девојката оваа зима!!!

Иде зимо… [fblike] Зимото обично од небото паѓа кристален воден мраз у облик на снегулки, или кај обичните смртници попознато

Прочитај повеќе

Прошеташ го цел свет, видеш најразлични култури, врнеш се дома

Прошеташ го цел свет, видеш најразлични култури, врнеш се дома и па си говедо неваспитано. Седи си по кафаните, не

Прочитај повеќе