‘Е шо, ја глуп ли сум’ – Кирил Стоименов

Едншка чув како едно ‘мангупче’ раскажуваше дека од факултет ги пратиле да разговарат со Хив-позитивни лица, за да присоберат некое искуство. На крајо од разговоро се уљудно ракувале со секој од испитаниците и горенаведенио хуморист објаснуваше како после тај чин си мил раци со сјај, со Доместос, со прашак, со Вим и слично.
sida
Ја му посочив да не си прае филмови, дека не се пренаса тоа баш така, а он ме арогантно праша:
– Е добро, ја глуп ли сум?
– Си, да.
Први декември, светски ден на борба против сидата!!!
Посетено 266 пати