Гледам еден сељак у Nike-AirMax…

Преска на минување гледам едно убер-сељачиште како урла на сред пат на девојка му, у меѓувреме пали цигара која се погодило да му е последна, ја гужва паклата и ја фрла на сред улица, после првиот дим плука меѓу предни два заба, и се тегне за муда.

najk opinci

Носеше Nike-AirMax. Прв пат гледав такви опинци!!!
Посетено 1.095 пати