Сакала да се сакаме како Ромео и Јулија

Девојка ми ми вика:

-Сакам нашата љубов да биде силна како онаа на Ромео и Јулија!!!

Ја:

-Добро бе злато мајку му јебем, ја имаш ли читано книгата до крај?

Посетено 884 пати