Секој пафка

sekoj pafka

Легално е сега, немој да бидеш чавка
среди си за 500, веќе секој пафка
У медицински цели, ролам мрсна томахафка
не ме гледај ЕнТеШе, веќе секој пафка
Дали си за Џамбазов или за онаа Дунафка
не е веќе битно, сега секој пафка
Секој разбојник и секој шо не газе на мравка
сите боботат џокавци, веќе секој пафка
Дали читаш Зоки Поки, или го поштуваш Кафка
сеедно е братучед, веќе секој пафка
У парко шиптарите стават семки у ќулафка
земи и нешто блашко, пошто веќе секој пафка
Овоа е веќе факт, не е више претпоставка
заврти се околу тебе, ќе видеш секој пафка
У аптеките сега, ќе уведат нова ставка
дуплирање на цел промет, пошто секој пафка

Кирил Стоименов – фармаколог
БОНУС: Виро Клао и Сароши Оркестра – Она пафка

Посетено 2.283 пати