Прошеташ го цел свет, видеш најразлични култури, врнеш се дома

kafana unatreПрошеташ го цел свет,
видеш најразлични култури,
врнеш се дома
и па си говедо неваспитано.
Седи си по кафаните,
не си троши за џабе паричките,
од кожата не се излава.

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 1.493 пати