Не кажувам веќе “добро утро”

Не ми се кажува веќе “добро утро“ на непознати луѓе. Оние со кои се разминуваш низ маалската уличка. и на

Прочитај повеќе

Љубовта не е збор за во прости реченици

Некои луѓе премногу често си дозволуваат да ја стават љубовта во секоја реченица. Понекоаш и без врска. Ќе ја спомнат

Прочитај повеќе