Лошите работи во животот се прават со причина, а добрите… – Игор Џамбазов

– Цитат од „Прирачник за анти-антиалкохоличари“

Лошите работи во животот се прават со причина.
Добрите работи се прават онака. Без причина.

Посетено 1.019 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

AnimeTV all anime tv shows: Watch Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! Episode 2

4Anime persona 4 the animation factor of hope: Hunter x Hunter (https://4anime.biz/m/dao) Episode 148