Брилијантна серија на фотографии на патници во возови

Train Project [fblike] Фотографот во неговата серија наречена “Train Project” ја истакнал состојбата на патниците во патничкиот воз, како и

Прочитај повеќе

60 запрепастувачки фотографии од жени што протестираат низ светот

Никогаш не ја потценувајте моќта на една жена – или на 100 [fblike] Во чест на Меѓународниот Ден на Жената

Прочитај повеќе

Сообраќајните сигнали како главен мотив за уметничка фотографија

Во објективот на фотографот Lucas Zimmermann [fblike] Карактеристичната боја на светлинатата од семафорите во комбинација со мрачна атмосфера резултираше со

Прочитај повеќе

ФОТО: Дали ќе препознаете на фотографијата некои наши ЕКСТРА популарни личности

[fblike]Ископавме фотографија од нашата архива, кои се екстра популарните sвезди? Текстовите и фотографиите не смеат да се копираат или превземаат,

Прочитај повеќе

Како живеевме некогаш…пред 25 години

Најобичен Фејсбук статус на Влатко Ќељавиот кој ќе го прочитате подолу, не врати во времето од пред 25 години. Се потсетивме

Прочитај повеќе

11 живописни села од целиот свет

Доколку сакате да патувате проверете ја оваа листа од 11 неверојатни села од целиот свет, можеби ќе посетите некое  Kaysersberg

Прочитај повеќе

САЊА РИСТИЌ: “Девојката без шминка” го нашминка стомакот

БРЕМЕНОСТ И УМЕТНОСТ Една од ретко покриените теми за време на бременост е влијанието на оваа состојба врз креативноста на

Прочитај повеќе