11 живописни села од целиот свет

Доколку сакате да патувате проверете ја оваа листа од 11 неверојатни села од целиот свет, можеби ќе посетите некое 
Kaysersberg Commune, Североисточна Франција
Rotenburg, Германија
Gudvangen, Норвешка
Hallstatt, Австрија
Siglufjörður, Исланд
Igloo Village, Германија
Village Household, Србија
Mountain Village, Иран
Village Below Mt. Fuji, Јапонија
Village in The Himalayas, Тибет
Village On The Bank Of The River Mali, Нигерија

595x90

Посетено 1.761 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!