Брилијантна серија на фотографии на патници во возови

Train Project
Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima[fblike]
Фотографот во неговата серија наречена “Train Project” ја истакнал состојбата на патниците во патничкиот воз, како и
минливоста на времето
Train Project е сјаен фотографски проект на авторот  Arron Hsiao чиј фокус е прозорецот на патничкиот воз, односно ситуација која се крие зад него. Фотографот на тој начин става акцент на техниката на фотографирање на тело во движење, што е прилично комплексно, а покрај тоа ги комбинира минливоста на времето, односот помеѓу фотографот и лицето кое го фатил, како и самите ситуации на ликовите кои патуваат со наведениот воз. Во оваа брилијантна серија на фотографии може да видиме со кои се методи се користат  патниците за да го скратат времето на патувањето. Некои од нив слушаат музика, други читаат книги, зборуваат на телефон, итн … Train Project  беше снимен во Тајван, а во продолжението погледнете за што точно станува збор.

А брилијантен серија на фотографии на патници во возови (слика 1)

А брилијантен серија на фотографии на патници во возови (слика 2)

А брилијантен серија на фотографии на патници во возови (слика 3)

А брилијантен серија на фотографии на патници во возови (слика 4)

А брилијантен серија на фотографии на патници во возови (слика 5)

А брилијантен серија на фотографии на патници во возови (слика 6)

jk banner grcija

Посетено 287 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

online anime AnimeDao DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2 Episode 9

Horimiya (Dub)

JUJUTSU KAISEN

anime stream The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat