Џорџ Мајкл воодушевен од каверот на својата песна

Careless Whisper” во изведба на австрискиот бенд French On Friday
e објавена на ФБ профилот на Џорџ Мајкл.

Посетено 911 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!