Џорџ Мајкл воодушевен од каверот на својата песна

“Careless Whisper” во изведба на австрискиот бенд “French On Friday” e објавена на ФБ профилот на Џорџ Мајкл. Post by George Michael.

Прочитај повеќе

Naruto (Dub) Episode 220 at ANIMEFLIX animeflix banana fish

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II (Dub) Episode 12 at AnimeHeaven dragon ball super anime heaven