Игор Џамбазов: изгледајте го документарниот филм “Тетка Анче”, и чујте ја приказната за мојата мајка…

Вечерва премиерно на Јутуб-каналот на “Театар Комедија” со почеток од 20.00 ч.
Ќе имате прилика да го погледнете документарниот филм за мојата мајка Анче Џамбазова.

Уживајте!

Фотографија од свадбата на мајка ми и татко ми…

Посетено 8.343 пати