Игор Џамбазов: Не, не пијам…

Рецитал на песната „Не, не пијам…“ од Константин Миладинов, во изведба на Игор Џамбазов.

 

View this post on Instagram

 

Константин Миладинов

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

Па, како звучи Константин Миладинов во 21 век?

Посетено 5.130 пати