Снег – Блаже Конески, џинот од Небрегово

Не е прв пат пролетниот снег да не’ изненади, како пред една недела, така и сега… Но, овој пат не само што не’ изненади, туку и не’ шокира од обемноста… И си тера, гајле си нема…

 

View this post on Instagram

 

Чичко Блаже Конески…Џинот од Небрегово.

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on

Посетено 1.068 пати

stream anime online. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Naruto Episode 219

AnimeDao That Time I Got Reincarnated as a Slime

AnimeDao So I'm a Spider, So What? Episode 20

AnimeDao How NOT to Summon a Demon Lord Ω Episode 3

AnimeDao Boruto: Naruto Next Generations (Dub)