УЛИЦА ДИШИ ДЛАБОКО: Тамара – Тажна љубов, среќна песна (Видео)

TAMARA TODEVSKA – TAZNA LJUBOV, SREKNA PESNA

TAMARA TODEVSKA – FACEBOOK FAN PAGE:
https://www.facebook.com/tamaratodevs…

Posted by Добра Музика on Thursday, April 30, 2020

.
Еј, многу песни сум отпеала,
и баш сите мои стихови,
сите биле љубовни,
полни со депресија и тага…
и една лага голема.
Тогаш нека чујат сите што ги боли
болката што нема име,
тажна љубов, среќна песна,
еве ти, слушни ја.
Еден ден ќе ме молиш, ќе ме сонуваш,
баш тој ден ќе ме сакаш и прогонуваш.
Ти и јас, такво нешто не се случило,
а кај си,
и што си,
со кого?

Не сакам да знам, не сакам да знам…

Посетено 920 пати