Секоја држава, особено на Балканот, си има по некој заебан во администрација!

Имено, на социјалните мрежи се појави фотографија каде што вработена во администрација во општината во Ваљево, Србија си решава крстозбори

Прочитај повеќе

Кога ли го изгубивме човечкото во себе! Приказна која ќе ве замисли, па можеби и расплаче!

Сендвичара, Аеродром, дождливо, некаде после 17.30ч, врволешница од луѓе, млади, жени, деца… и еден дедо, онака срамежливо на страна. На

Прочитај повеќе

Вљубување – вечно вдахновение

Вљубувањето не е глупост, напротив, тоа е привилегија на интелигентните, духовните, емотивните… После вљубувањето го проверуваме тестот за љубовта, дали

Прочитај повеќе

Сами сме си криви, Додека се акавме по ЗЗ-Топ, МНТ, Аксерај, Мондријани, Чаршија, итн..

Сами сме си криви, Додека се акавме по ЗЗ-Топ, МНТ, Аксерај, Мондријани, Чаршија, итн.. додека расневме на Дорси, Хендрикси, Боуви,

Прочитај повеќе

Фабрикувани крофни или природен мед – Татјана Алексиќ

Американска(та) фабрика допрва ќе фабрикува сценарија, филмови, вируси, анти-вируси, светски заговори, метежи, елементарни непогоди, касетни бомби и слични ,,перформанси”, а

Прочитај повеќе

Хатиџе заслужува многу повеќе, оставете ги нејзините заби настрана!

Како вчера да беше кога читав коментари за забите на Хатиџе, здивот и косата. Е луѓе мои, на С.Џ.Паркер сигурно

Прочитај повеќе