Почнав да ги посетувам родните села на скопјани кога бегам надвор од својот град…

Пробав да напраам добра фотка, којзнае дали ми успеа оваа илинденска композиција…

Неколкуте паркирани аута успеав да…

Posted by Sašo Piževski on Sunday, August 2, 2020

.
Пробав да напраам добра фотка, којзнае дали ми успеа оваа илинденска композиција….

Неколкуте паркирани аута успеав да не ми влезат у кадар, а со луѓето од овие краишта кои што деноиве ги запознавам и ги глеам прв пут у живот бев на излет и си пројдов преубаво, ко никад до сеа.

Можда е точно дека почнав да ги посетувам родните села на скопјани кога бегам надвор од својот град, ама верујте дека фино се забављам со тие мои сограѓани кои навистина се интересни луѓе со чисти души.

Фала им што ми ги развеселуваат деновите со радост и смеа. ❤

Посетено 2.102 пати