Еколошка

. Отпадоци од луѓе, цел град е полн со нив. Славеници на неумереноста кои зад себе оставаат видливи траги од

Прочитај повеќе

Сопатник

[fblike] Утринава повторно в постела се разбудив покриена со него. Се измив со неговото лице распрскано во капките вода. Со

Прочитај повеќе

Љубичици

[fblike] Во кујната од малата и скромна куќичка таа седеше на дрвеното столче од трпезариската маса свртена кон прозорецот. Во

Прочитај повеќе

Драга моја 2015

[fblike] Драга 2015 ти простувам за сиот бол сервиран во порцеланско чиниче декориран со разни дребулии натокмен со солени додатоци

Прочитај повеќе

Смотаната баба и трите цицки

„Зоки сакаш нешто за јадење?“- ме прашува баба ми „може ама ако пак ми направиш гаден сендвич ќе те продадам

Прочитај повеќе