Колку жална, тажна, очајна е уствари мојата, нашата генерација

Колку жална, тажна, очајна е уствари мојата, нашата генерација. Растени во распадната држава. Под санкции и ембарга. Криза за нафта,

Прочитај повеќе

Ми ѕвони вчера Твенти Таратино, ми вика, кај си бе Саско!?

Ми ѕвони вчера Твенти Таратино, ми вика, кај си бе Саско!? Коцев му викам, т.е. го прашуем, Коцев Саско? Не

Прочитај повеќе

Оаза на мирот требаше да бидеш, мајко мила МаЌедоЊо!

Поглаварот на една од двете верски заедници се сликува со сабји, јатагани. Владиката на другата повикуе на финална чистка, пресметка

Прочитај повеќе

Сречна 2018 свима вама! Нашима! Вољенима

Минатата година. Лани. Уствари вчера де… еуфорија! Еј! Еуфорија! Узбуџење! 31.12! Дртиме по дома. И се избањавме дури, недеља дека.

Прочитај повеќе

Таму кајшто вечно сонце сјае, таму је ФИРОмаЌедоЊа!

Таму кајшто на едно парче земља брутално се кољат кучиња, и кајшто луѓе се пуцаат на секој чекор, кајшо 7-8

Прочитај повеќе

Простаците создадоа просјаци!

Добро утро (некогаш) љубовно и сплотено Скопље. Ти, најубав на овој свет, град(у) на солидарноста! [fblike] Денес. Овде…. Простаците создадоа

Прочитај повеќе

Све је исто само њега нема! Пропаганда братуле, иста шема

[fblike] Све је исто само њега нема! Пропаганда братуле, иста шема. Од секој нов избор немало бољи, народ овца, удри

Прочитај повеќе

AnimeTV free anime tv shows online: Death Note (Dub) Episode 37

AnimeHeaven one piece anime heaven: Watch Kimetsu no Yaiba: Yuukaku-hen Episode Preview