Сречна 2018 свима вама! Нашима! Вољенима

Минатата година. Лани. Уствари вчера де… еуфорија! Еј! Еуфорија! Узбуџење! 31.12! Дртиме по дома. И се избањавме дури, недеља дека. Такви ние, трепкаме, се радујеме. Елка. Деца. Свеќи. Ја кошуља. Па и пантолани дури на мене еј. Мачето мое… халјинитса, бррр 😍
Бурбон, вино. Руска нели. Кифлица.
На ТВ фрчат силикони, ботокси мотокси, усни напучени, ова она! Деца се радују, они на Петко секако! Ние… ниеееее, и стисканја, и лапанја, сВе си ветивме, сВе. Спремно е….
И! И… 21.30-22.00ч. откуцава, ноч, најлуда, најодлепена, задња, ние….
Хрчиме!!!
Јебига. Ај следеча има!
Сречна 2018 свима вама! Нашима! Вољенима 

Посетено 347 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!